Hotel Vantaris Beach 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Vantaris Beach 4* este amplasat chiar în zona de plajă a  satului Kavros, în mijlocul unor grădini bine îngrijite, la 10 minute de mers cu mașina de lacul Kournas si la 35 de km de Portul Souda. Pitorescul oras Chania se afla la 45 de km distanta. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, bancomat, terasă la soare, gradina, acces direct la plaja, salon TV, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, seif, lift, ziare, aer condiţionat, incalzire, camere izolate fonic, minimarket, menaj zilnic, spălătorie, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, spa și centru de wellness, masaj, sauna, sală de fitness, umbrele de plajă, sezlonguri, piscină în aer liber, bar, restaurant, snack bar, cafenea, room service, teren de tenis, echipament de tenis, echitatie, biliard, cameră de jocuri, tenis de masă, inchirieri biciclete, scufundări, muzica live, evenimente sportive live. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

 Fiecare camera ofera: aer conditionat, balcon, frigider, zona de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin satelit, baie cu toaleta, uscator de par, articole de toaleta gratuite.   

Masa hotel

Demipensiune.