Hotel Stella Palace Resort & Spa 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Stella Palace Resort & Spa 5* este situat pe plaja din Analipsi, la 4 km de orasul Hersonissos, la 20 de km de Aeroportul Internaţional Nikos Kazantzakis şi la 25 km de oraşul Heraklion. La restaurantul principal stil bufet oaspetii se delecteaza cu preparate mediteraneene şi internaţionale si se organizeaza seri tematice. Restaurantul Elia oferă preparate cretane a la carte, in timp ce barul din interior ofera muzică live interpretată la pian. La  barurile Kohili şi Thalassa de langa piscină se servesc cocktail-uri exotice. Hotelul dispune de 2 piscine in stil laguna si 3 piscine pentru copii. Intregul complex este strajuit de palmieri inalti si este inconjurat de gradini amenajate.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă non stop, cameră de bagaje, aer condiţionat, bar, room service,  restaurant  bufet, mic dejun în cameră, restaurant  a la carte, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, grădină, piscină în aer liber  deschisă în sezon, terasă la soare, lift, ziare, seif, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, magazine, capelă/altar, închirieri auto, parcare gratuita in apropiere fara rezervare, WiFi gratuit, camere pentru nefumători, camere de familie, babysitting/servicii pentru copii, curăţătorie chimică, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, serviciu de călcat, fax/copiator, săli de conferinţe şi petreceri, divertisment de seară, teren de tenis, zonă de plajă privată, club pentru copii, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, mini golf, biliard, tenis de masă, darts, scufundări, spa și centru de wellness, saună, masaj, sală de fitness, piscină interioară. Animalele de companie sunt acceptate la cerere gratuit.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer condiţionat, birou, telefon, mobilier elegant,  TV cu canale prin satelit, WiFi gratuit, mini frigider, baie cu dus/cada, papuci de casa, toaleta,uscator de par,  articole de toaletă gratuite.  Unele camere au  piscine proprii cu terase din lemn.

Masa hotel

All Inclusive.