Hotel Splendour Resort 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Splendour Resort 5* este amplasat in zona localitatii Firostefani, la doar 15 minute de mers pe jos de orasul Fira, capitala Insulei Santorini si la 9 km de Portul Athinois. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, serviciu de concierge, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, camere de familie, terasă la soare, grădină, fax/copiator, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, bar, restaurant, snack bar, mic dejun în cameră, room service,  echitatie, inchirieri biciclete, piscină în aer liber, masaj, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, babysitting/servicii pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare camera are in componenta: aer condiţionat, balcon, seif, telefon, incalzire, izolare fonica, WiFi gratuit, birou, zona de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin satelit, baie cu dus, uscator de par, toaleta, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casa.

Masa hotel