Hotel Pegasus 3*



Descriere hotel

 Hotelul Pegasus 3* administrat de o familie si destinat adultilor (+ 12 ani), se afla in centrul orasului Thassos, la 500 de metri de port si la 800 de metri de cea mai apropiata plaja.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: aer condiţionat, incalzire, serviciu de concierge, birou de turism, transfer la aeroport contra cost, salon TV, închirieri auto, seif, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, camere de familie, camere pentru nefumători, spălătorie, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, gradina, terasă la soare, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, bar, restaurant, snack bar, cafenea, meniuri cu diete speciale  la cerere, mic dejun în cameră, room service, pranz la pachet, bar la piscină, teren de tenis, echipament de tenis, inchirieri biciclete, tenis de masă, pescuit, tur sau curs despre cultura locală, muzica live, evenimente sportive difuzate live, seri cu cina tematica,  bibliotecă, piscină în aer liber, umbrele de plajă, sezlonguri, jucării pentru piscină, masaj, sala de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, cameră de aburi. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer condiţionat, seif, telefon, balcon, birou, frigider, incalzire, WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit/cablu, serviciu de trezire, plasa de tantari, terasa, masa, mobilier de gradina, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta, articole de toaleta gratuite, papuci de casa.

Masa hotel

Mic dejun