Hotel Mitsis Serita Beach 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Mitsis Serita Beach 4* se afla situat pe plaja, in statiunea Anissaras, la 3 km de statiunea Hersonissos, la 24 km de orasul Heraklion si la 22 km de Aeroportul International Heraklion.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai restaurant principal, taverna, snack bar, pizzerie, bar la piscina, lobby bar, 2 piscine exterioare, piscina exterioara cu tobogane, sezlongurile si umbrele la piscina, plaja privata, sezlongurile si umbrele la plaja, receptie, casa de schimb valutar, salon TV, internet Wi-Fi (in zona receptiei, gratuit), mini market, magazin de suveniruri, magazin de bijuterii, 2 terenuri de tenis, lectii de tenis, ping-pong, polo, volei pe plaja, hidrobiciclete, canoe, windsurfing, animatie, sala de fitness, jocuri si spectacole.
Copii: piscina pentru copii, program de animatie, discoteca pentru copii, mini club, teren de joaca, colt cu jocuri, baby cots, scaune inalte si baby sitting (la cerere).

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu Aer Conditionat individual, baie, foehn, telefon direct, mini frigider, TV satelit, balcon sau terasa, seif (contra cost) si podea (marmura sau gresie).


Masa hotel

All Inclusive.