Hotel Iliostasi Beach Apartments 3*



Descriere hotel

Hotelul Iliostasi Beach Apartments 3* este situat la doar 30 de metri de o plajă de nisip din Hersonissos, la doar cativa metri de Muzeul Lychnostatis în aer liber, la  200 de metri de numeroase taverne, o brutărie,  un supermarket  și o stație de autobuz.  Centrul orașului Hersonissos se află la 2 km, Clubul de golf Creta la 3 km, iar Aeroportul Internațional Heraklion la 26 km.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Iliostasi Beach Apartments 3* ofera: piscină în aer liber, terasă la soare, grădină, WiFi gratuit, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, seif, cameră de bagaje, bibliotecă, capelă/altar, transfer de la/la aeroport (contra cost), închirieri auto si biciclete, fax/copiator, săli de conferinţe şi petreceri, teren de joacă pentru copii, babysitting/servicii pentru copii, bar, snack bar, magazine, camere de familie, camere pentru nefumători, parcare publica gratuita fara rezervare, teren de golf (la maxim 3 km), biliard, ciclism, echitatie, drumeţii, mini golf, aqua park, sporturi nautice, scufundări. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Cele 19 apartamente  şi studiouri   sunt dotate cu balcoane cu vedere la mare, la piscină şi la grădină, TV,  frigidere şi bai cu duş.

Masa hotel

Fara masa.