Hotel Golden Beach 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Golden Beach 4* este situat la cativa pasi de plaja cu nisip, la 500 de metri de centrul orasului Hersonissos, la 28 de km de Aeroportul International Nikos Kazantzakis si la 30 de km de centrul orasului Heraklion.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, serviciu de concierge, fax/copiator , bar, pranz la pachet, meniuri cu diete speciale la cerere, restaurant, tenis de masă, biliard, piscină pe acoperiș, umbrele de plajă, sezlonguri, lift, seif, zonă pentru fumători, aer condiţionat, incalzire, camere de familie, camere pentru nefumători, minimarket, WiFi gratuit, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, zonă de plajă privată cu acces direct, grădină, terasa, bilete la atracții sau spectacole. Animalele de companie nu sunt acceptate.



Camere hotel

 Fiecare camera detine: aer condiţionat, seif, telefon, balcon, serviciu de trezire, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei,  TV cu ecran plat si canale prin satelit, cană fierbător, frigider, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.