Hotel Alexander Beach Hotel & Village 5*



Descriere hotel

Hotelul Alexander Beach Hotel & Village 5* este situat  pe plaja cu nisip din Malia, la numai 2 km de centrul orașului. Acest hotel luxos si elegant dispune de o gama larga si moderna de facilitati si activitati sportive si de divertisment. Clădirea principală și bungalourile sunt amplasate în mijlocul unor grădini de 50.000 de metri patrati și sunt orientate spre plajă. Centrul spa are peste 1.000 de metri patrati și oferă piscină interioară, cadă cu hidromasaj, saună și hamam. La cerere se fac ședințe de yoga și pilates. Restaurantul  Meltemi  servește specialități grecești tradiționale, iar restaurantul principal ofera vedere spectaculoasa la golf. Taverna Kriti adauga un plus de originalitate si de autentica atmosfera greceasca. Barul Apollo de langa piscina ofera bauturi racoritoare, barul principal, Alexander Beach Club şi Alexander Lounge ofera si o variata paleta de bauturi si cocktailuri speciale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, aer condiţionat, încălzire, seif, ziare, magazine, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, bar, restaurant, room service, grătar, snack bar, meniu pentru copii, meniuri cu diete speciale  la cerere, bar la piscină, pranz la pachet,  zonă de picnic, mini market, magazin de suveniruri/cadouri, WiFi gratuit in zonele ppublice, parcare publica gratuita fara rezervare,  închirieri auto, săli de conferinte şi petreceri, babysitting/servicii pentru copii, jocuri și puzzle-uri, teren de joacă pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, club pentru copii, piscină pentru copii, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, fax/copiator, animatori, divertisment de seară, grădină, mobilier exterior, terasă la soare, zonă de plajă privată cu acces direct,  teren de tenis, echipament de tenis, echipament de badminton, echitatie, darts, biliard, tenis de masă, caiac, scufundări, sporturi nautice, spa și centru de wellness, masaj, saună, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, sesiuni de yoga, cameră de aburi, terapie cu lumină, umbrele de plajă, sezlonguri, piscină infinită in aer liber. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu:  aer condiţionat, seif, telefon, balcon, radio, TV cu ecran plat si canale prin satelit, frigider,  serviciu de trezire, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta. 

Masa hotel