Hotel Swissotel Living Al Ghurair 5*



Descriere hotel

Hotelul  Swissotel Living Al Ghurair 5* se afla in centrul orasului Dubai si este conectat la destinaţiile turistice şi de afaceri ale oraşului prin intermediul reţelei de metrou. La cativa pasi se gaseste statia de metrou Union, care reuneste toate liniile de metrou. La 4 statii de metrou distanta se afla Aeroportul Internaţional Dubai şi la 3 staţii se gasesc  Dubai World Trade Center şi  Health Care City. Acest hotel de apartamente de lux este o alegere potrivita pentru o vacanţă cu familia în Dubai. Hotelul  comunică cu Al Ghurair Center, un complex comercial cu o gamă largă de restaurante, care servesc preparate din diverse bucătării si oferă serviciu de transfer catre cele mai frumoase plaje din oraş.  Hotelul apartine lantului hotelier Swissotel Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, terasă la soare, aer condiţionat, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, camere pentru nefumători, magazine, WFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, bilete la atracții sau spectacole, seif, ziare, lift, birou de turism, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, zonă de joacă, canale TV pentru copii, săli de conferinte şi petreceri, servciu de secretariat, fax/copiator, restaurant, cafenea, room service, mic dejun în cameră, meniu pentru copii, piscină pentru copii, cameră de aburi, terapie cu lumină, spa și centru de wellness, masaj, saună, sală de fitness, piscină   incalzita in aer liber,  prosoape de piscină, șezlonguri sau paturi de plajă, umbrele de plajă, piscină pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, seri cu cina tematica, teren de tenis, squash, tenis de masă. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare apartament este dotat cu:   aer condiţionat, mini bar, seif, telefon, zonă de relaxare, birou, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu,  canapea, balcon, frigider,  serviciu de trezire,  zonă de luat masa,  fierbător electric, cuptor cu microunde, maşină de spălat, chicinetă, baie cu dus/cada, halate de baie, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun.