Hotel Rose Rayhaan by Rotana 4*



Descriere hotel

Hotelul Rose Rayhaan by Rotana 4* este amplasat pe Sheikh al Zayed Road, la 3 minute de Centrul Financiar Internațional din Dubai și la cativa pași de stația de metrou Financial Centre. De la inaltimea celor 72 de etaje, hotelul ofera vedere la Burj Khalifa si la intregul oras. In apropiere se afla Dubai Mall si la 15 minute diatanta este Aeroportul Internațional Dubai. Zona de conferințe ce ocupă 2 etaje include 7 săli de întruniri, echipate toate cu facilități audio-vizuale de ultimă generație și acces gratuit la internet wireless.  Clubul de fitness si wellness Bodylines detine cele mai noi dotari in materie. In incinta hotelului se gasesc 3 restaurante care servesc preparate delicioase si bauturi rafinate, fiecare intr-o ambianta unica. De exemplu Restaurantul Petals  elegant, dar neprotocolar serveste pe toată durata zilei preparate savuroase. Hotelul apartine lantului hotelier Rayhaan Hotels & Resorts by Rotana.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, aer condiţionat, încălzire, lift, seif, ziare, transfer aeroport contra cost, șemineu în aer liber, WiFi gratuit, închirieri auto, parcare gratuita cu rezervare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, canale TV pentru copii, babysitting/servicii pentru copii, piscină pentru copii, bilete la atracții sau spectacole, room service, minimarket, restaurant, cafenea, mic dejun în cameră, meniu pentru copii, drumetii, seri cu cina tematica, șemineu în aer liber, zonă pentru fumători, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe,  facilităţi VIP în cameră, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, piscină incalzita pe acoperiș, umbrele de plajă, șezlonguri, spa și centru de wellness, masaj, sauna, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, cameră de aburi, bilete la atracții sau spectacole. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera dispune de:  aer condiţionat, seif, zonă de relaxare mică, mini bar, masina de cafea, telefon, fier de călcat, presă pentru călcat pantaloni,  birou, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu,  serviciu de trezire, chicinetă,  frigider,  fierbător electric, cuptor cu microunde, baie cu dus/cada, uscător de păr, toaleta, halate de baie, uscător de păr, papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun.