Hotel Radisson Blu Dubai Waterfront 5*



Descriere hotel

Hotelul Radisson Blu Dubai Waterfront 5* este amplasat in apropierea Canalului Dubai din Business Bay si a World Trade Center, iar aeroportul international se gaseste la 15 km distanta.  La dispozitia oaspetilor sunt 8 baruri si restaurante, Fire Lake Cocktail Bar and Grill, Larder, barul scoțian Makar, Gotha Club, și barul în stil loft NYC. Pentru oamenii de afaceri sunt disponibile 11 sali de conferinte cu lumină naturală si  o suprafață de peste 1.150 de metri patrati. Hotelul are piscină și terasă cu vedere la Canalul Dubai, piscină și club pentru copii, centru spa, sală de sport, saloane și magazine de cadouri. Acest hotel apartine lantului hotelier Radisson Blu.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, aer condiţionat, încălzire, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, terasă la soare, mobilier de gradina, serviciu de transfer contra cost, zonă pentru fumători, magazine, închirieri auto, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, pranz la pachet, room service, bar, restaurant, mic dejun în cameră, snack bar, meniu pentru copii, bar la piscină, cafenea, meniuri cu diete speciale la cerere, serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, zonă de joacă, canale TV pentru copii, camere izolate fonic, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, piscină pentru copii, spa și centru de wellness, camera de aburi, sauna, masaj, sală de fitness, șezlonguri, prosoape de piscină, bilete la atracții sau spectacole, piscină încălzită in aer liber, happy hour, club de noapte/DJ, biliard. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer condiţionat, izolare fonica, mini bar, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, seif, telefon,  TV cu ecran plat si canale prin satelit, WiFi gratuit, radio, birou, fier de călcat,  zonă de relaxare, intrare privată, serviciu de trezire,  fierbător electric, uscător de haine, baie cu dus/cada, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă, toaletă suplimentară, bideu.

Masa hotel

Mic dejun