Hotel Xperience St. George 4*



Descriere hotel

Hotelul Xperience St. George  4* din Sharm El Sheikh apartine lantului hotelier Xperience Hotels si se inalta la 10 minute de tarmul marii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Xperience St. George  4* detine urmatoarea gama de facilitati: room service, pranz la pachet, închirieri auto, serviciu de transfer (gratuit), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, centru de afaceri, fax/copiator, salon de infrumuseţare, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, zonă pentru fumători, biliard, tenis de masă, darts,  sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă, teren de joacă pentru copii, animatori, divertisment de seară, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), grătar, piscină în aer liber (deschisă tot anul), piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, terasă la soare, internet Wi-Fi în zonele publice contra cost.

Camere hotel

Fiecare din cele 262 de camere  aerisita si luminoasa este decorata in culori pale, are Aer Conditionat, TV cu canale prin satelit, frigider si balcon sau terasa.

Masa hotel

All Inclusive