Hotel Tropitel Sahl Hashesh 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Tropitel Sahl Hasheesh 5* se afla pe tarmul Marii Rosii, la 20 de minute de mers cu maşina de aeroportul din Hurghada. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, lift, seif, ziare, camere de familie, transfer la aeroport contra cost, parcare gratuita fara rezervare, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, spălătorie, lustruire pantofi, grădină, terasa, zonă de plajă privată cu acces direct, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, spa și centru de wellness, sauna, masaj, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, piscină în aer liber, bar, snack bar, restaurant, mic dejun în cameră, bar la piscină, teren de tenis, biliard,tenis de masă, ciclism, scufundări, snorkelling, animatori, divertisment de seară, aqua park, club pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.  


Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer condiţionat, balcon, radio, birou, mini bar, seif, telefon, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, zona de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin satelit, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.