Hotel Sunrise Holidays Resort 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Situat la 500 metri de centrul oraşului Hurghada, complexul Sunrise Holidays Resort 5* oferă o saună, o zonă privată de plajă şi o piscină în aer liber cu vedere la ocean. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi au televiziune prin satelit. Toate camerele Hotelului Sunrise Holidays Resort 5* au un decor simplu şi sunt dotate cu un mini-bar şi baie proprie cu o cadă. Unele dintre camere au un balcon privat cu vederi pitoreşti la mare.
În restaurant puteţi servi o varietate de feluri de mâncare egiptene. Oaspeţii pot servi, de asemenea, preparate la grătar la barul de pe plajă sau o gustare uşoară la cafeneaua în aer liber.
Hotel Sunrise Holidays Resort 5* este situat la 5 km de aeroport si la 400 m de centrul orasului Hurgada, pe malul marii. Hotelul a fost deschis în anul 1997 iar ultima renovare a fost facuta in anul 2005. Hotelul are un corp cu 6 etaje, si dispune de 384 camere: 267 camere standard (maxim 3 persoane, 34 m patrati), din care 16 camere pentru nefumatori, 15 conectate între ele (camere superior, camere family, apartamente, camera de luxe, camera executive).
Hotelul este situat aproape de centrul orasului (la doar 500 m de locul unde incep magazinele de pe bulevardul principal din Hurghada). Hotelul ofera programe de divertisment activ, camere confortabile si preparate de bucatarie preparate bine. Magazinele din apropiere sunt ceva mai ieftine decat cele din centru, programul de dans pentru copii de 30 minute (de la 20.30 ora locala) este foarte apreciat de acestia, sunt programe frumoase de dans oriental executate de trupe de dansatori si concursuri de Miss. Majoritatea camerelor standard au vedere la mare, si la cativa kilometri departare marea este turcoaz in apropiere de o insula (de aceea este bine sa cereti la receptie o camera la etaj superior). In stanga se pot vedea cladirile din Hurghada iar in departare se vede insula Giftun.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sunrise Holidays Resort 5* ofera oaspetilor sai 3 restaurante (1 a la carte - contra cost), 5 baruri, 2 piscine exterioare (fara încalzire, din care una e de copii), cabinet medical, coafor, spalatorie, curatatorie, 2 sali de conferinte (avand o capacitate intre 65 si 360 persoane), mai multe magazine, schimb valutar, apelare taxi, parcare (gratuita) si internet-cafe (contra cost - $5/30 min.)
Relaxare si sport: gratuit: programe de divertisment, muzica live, sala fitness, aerobic, aqua Aerobic, volei pe plaja, darts, tenis de masa si o discoteca (intrare libera, bauturile dupa ora 24.00 sun contra cost).
Contra cost: sauna, masaj, baie cu aburi, squash, biliard, plimbari cu camila, centru de scufundari si cursuri scuba diving.
Pentru copii: piscina (fara încalzire), teren de joaca, program distractiv pentru copii, mini-club (5 - 12 ani), baby-sitter (la cerere - contra cost), patut de copil (la cerere, la receptie - gratuit).
Plaja hotelului Sunrise Holidays Resort 5* are laguna proprie, cu nisip. In apropiere este un recif de corali. Umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele de plaja sunt oferite gratuit. La piscina: umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt oferite gratuit.

Camere hotel

Camerele dispun de cada sau dus, foehn (în camera - gratuit), mini-bar (gratuit, aprovizionare la sosire cu 2 sticle de apa si 4 sticle mici de racoritoare, iar apoi cate 2 sticle de 0.6l de apa plata, gratuit, in fiecare zi), seif (in camera - gratuit), aer conditionat individual/central, TV Satelit, telefon, pardoseala cu gresie, balcon sau terasa (nu în fiecare camera), curatenia in camera se face zilnic iar schimbarea lenjeriei se face tot zilnic.


Masa hotel

All Inclusive.