Hotel Stella di Mare Makadi Gardens Resort & Spa 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Stella di Mare Makadi Gardens Resort & Spa 5* este amplasat pe o plaja cu nisip alb  din Golful Makadi de pe Riviera Marii Rosii. Statiunea Hurghada este usor accesibila. Insula Giftun este in apropiere, iar Aeroportul International Hurghada se afla la 25 de km distanta. Hotelul apartine lantului hotelier Stella Di Mare Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, cameră de bagaje, birou de turism, WiFi gratuit in zonele publice, parcare publica gratuita in apropiere cu rezervare, bar, restaurant, snack bar, pranz la pachet, bar la piscină, room servcie, transfer la aeroport contra cost, magazine, lift, salon de frumuseţe, camere de familie, camere pentru nefumători, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, grădină, zonă de plajă privată, terasă, piscină pentru copii, spa și centru de wellness, sauna, sala de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, cameră de aburi, piscină în aer liber incalzita, tobogan acvatic, prosoape de piscină, umbrele de plajă, mini golf, teren de tenis, aqua park, club pentru copii,  sporturi nautice, animatori, club de noapte/DJ, divertisment de seară.  Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: telefon, aer conditionat, seif, mini bar, balcon, radio, birou, TV cu canale prin satelit, baie cu dus/cada, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.