Hotel Steigenberger Pure Lifestyle 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul  Steigenberger Pure Lifestyle 5* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani) este situat in statiunea Hurghada, la 8 km de Aeroportul International  Hurghada si la 12 km de noul port de agrement.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, bancomat, serviciu de concierge, cameră de bagaje, grădină, zona de plaja privata cu acces direct, aer condiţionat, lift, zonă pentru fumători, magazine, minimarket, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, WiFi gratuit, jocuri și puzzle-uri, menaj zilnic, presă pentru călcat pantaloni, lustruire pantofi, spalatorie, bar, restaurant, room service, meniuri cu diete speciale  la cerere, bar la piscină, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, cameră de aburi, umbrele de plajă, sezlonguri, tobogan cu apă, piscina in aer liber, teren de golf la maxim 3 km, biliard, snorkelling, scufundari, caiac, aqua park, divertisment de seară. Nu exista parcare disponibila. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare suita dispune de:  aer condiţionat, seif, mini bar, telefon, birou, terasa, incalzire, serviciu de trezire, fierbător electric, mașină de cafea, izolare fonica, TV cu ecran plat, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, uscător de păr, taoleta, cadă cu hidromasaj, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casa.

Masa hotel