Hotel Steigenberger Makadi 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Steigenberger Makadi 5* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani), este amplasat pe tarmul Marii Rosii, in Madinat Makadi, la aproximativ 1 km de plaja si la 3 km de Parcul Acvatic Makadi Water World. Transferul  la plaja este asigurat cu autobuzul.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, aer condiţionat, transfer aeroport, zonă de plajă privată, gradina, terasă la soare, închirieri auto, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, bar, restaurant, room service, bar la piscină, pranz la pachet, cafenea, spălătorie, serviciu de calcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, cameră de bagaje, serviciu de concierge, saună, masaj, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, cameră de aburi, umbrele, sezlonguri, prosoape de piscină, piscină încălzită in aer liber,  aqua park, echitatie, teren de tenis, echipament de tenis, teren de golf  la maxim 3 km, sporturi nautice, snorkelling, scufundări, caiac, windsurfing. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer conditionat, zona de relaxare, mini bar, balcon, seif, TV cu ecran plat si canale cu plata/satelit/cablu, telefon, birou, facilităţi de călcat, terasa, WiFi gratuit, canapea, intrare privata, zonă de luat masa, fierbator electric, baie cu dus/cada, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci, presă pentru călcat pantaloni, uscător de rufe.

Masa hotel