Hotel Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach 5*



Descriere hotel

Hotelul  Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beachh 5* este un complex de lux, situat la 350 de metri de plajă, la 22 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh. Gazdele ofera un serviciu gratuit de transfer la Piața Soho și un serviciu de transfer contra cost la Golful Naama. complexul detine 3 restaurante si 4 baruri: un restaurant principal tip bufet  Coast, Ristorante La Casa Pizza & Pasta si Restaurantul Calamari Seafood Market.  Barul The View de pe plajă are ring de dans și DJ. Seara  sunt organizate programe de divertisment. La dispozitia oaspetilor sunt 4 piscine (una din ele este incalzita iarna), centru de scufundari, centru spa, sala de fitness, loc de joaca si club pentru copii. Se pot organiza diverse evenimente si conferinte. Acest complex facae parte din lantul hotelier Renaissance Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, vestiare, transfer la aeroport contra cost, bibliotecă, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, ziare, lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, aer condiţionat, încălzire, magazine, zonă pentru fumători, închirieri auto, suită nupţială, facilităţi VIP în camera, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, bar, room service, snack bar, restaurant, meniuri cu diete speciale  la cerere, cafenea, bar la piscină, pranz la pachet, room service, livrări de alimente, minimarket, bilete la atracții sau spectacole, fax/copiator, serviciu de secretariat, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, jocuri și puzzle-uri, zonă de joacă, echipament de joacă pentru exterior, club pentru copii, piscină pentru copii, teren de joacă pentru copii, spa și centru de wellness, masaj, sauna, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie picioare, cameră de aburi, terapie cu lumină, umbrele de plajă, șezlonguri, piscină încălzită in aer liber, teren de tenis , echipament de tenis, darts, biliard, teren de golf  la maxim 3 km,  sporturi nautice, snorkelling, scufundări, aerobic, evenimente sportive difuzate live, tur sau curs despre cultura locală, animatori, karaoke, divertisment de seară, seri cu cină tematica. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare camera este inzestrata cu:  aer condiţionat, seif, minibar, telefon, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, balcon,  fier de călcat, birou, radio, incalzire,  TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, terasă,  WiFi contra cost, serviciu de trezire, baie cu dus/cada, toaleta, halate de baie, toaletă suplimentară, bideu, articole de toaletă gratuite,  papuci de casă.

Masa hotel

All Inclusive