Hotel Reef Oasis Blue Bay Resort & Spa 5*



Descriere hotel

 Hotelul Reef Oasis Blue Bay Resort & Spa 5* se afla in statiunea Sharm El Sheikh, la 2 km de Naama Bay si la 5 km distanta de aeroport.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, bancomat, cameră de bagaje, serviciu de concierge, lift, seif, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, zonă de plajă privată, gradina, terasă la soare, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, transfer la aeroport contra cost, aer condiţionat, magazine, închirieri auto, suită nupţială, camere de familie, bar, snack bar, restaurant, room service, grătar, spa și centru de wellness, masaj, sauna, sală de fitness, piscină interioară, vestiare, cameră de aburi, umbrele de plajă, sezlonguri, tobogan cu apă, piscină în aer liber, aqua park, snorkelling, scufundări, darts, tenis de masă, teren de tenis, biliard, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, piscină pentru copii, divertisment de seară, club de noapte/DJ, animatori. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

 Fiecare camera ofera: aer conditionat, seif, balcon, mini bar, telefon, birou,  TV cu ecran plat, cana fierbator, baoe cu dus, toaleta, uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive.