Hotel Premier Le Reve 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Premier Le Reve 5* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani), este situat in Golful Sahl Hasheesh, la 22 de km de Aeroportul Hurghada. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, serviciu de concierge, WiFi gratuit in zonele publice, transfer la aeroport contra cost, aer condiţionat, lift,seif, grădină, zonă de plajă privatăcu acces direct, terasă la soare, magazine, minimarket, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, parcare gratuita cu rezervare, bar, room service, restaurant, snack bar, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, bibliotecă, cameră de jocuri, biliard, tenis de masă, spa și centru de wellness, masaj, sauna, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, piscină în aer liber. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer condiţionat, balcon,  zonă de relaxare, mini bar, telefon, seif, birou, TV cu ecran platsi canale prin satelit, canapea, baie cu dus/cada,  uscător de păr, toaleta. 

Masa hotel

Ultra All Inclusive.