Hotel Barcelo Tiran Sharm Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Barcelo Tiran Sharm Resort 5* se afla pe malul marii, pe o plaja privata cu nisip de 800 de metri  lungime din Golful Aqaba, la 18 km de Piata Soho. Golful Naama se afla la 27 km distanta, iar Parcul National Ras Mohammed la 36 km. Hotelul se afla la 11 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh. Complexul apartine lantului hotelier Barcelo Hotels & Resorts. Hotelul detine 5 restaurante care servesc preparate din bucătăria locală şi internaţională. Pentru divertisment de seară, oaspeţii se pot bucura de cocktail-uri delicioase la unul dintre cele 4 baruri.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Barcelo Tiran Sharm Resort 5*  le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare, teren de tenis, scufundări, snorkelling, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă privată, băi termale, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, divertisment de seară, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, room service, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, salon de frumuseţe, seif, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, Wi-Fi gratuit in intregul hotel, parcare gratuita fara rezervare. 

Camere hotel

Toate camerele şi suitele au interioare moderne, TV cu ecran plat şi balcoane cu vedere la piscină sau la mare. Baile au duşuri şi uscătoare de păr.

Masa hotel

All Inclusive.