Hotel Albatros Aqua Park 5*



Descriere hotel

Hotelul Albatros Aqua Park 5* este situat în centrul statiuniii Sharm El Sheikh, la aproximativ 1,3 km de punctul de scufundari Theatre si de bariera de corali Temple si la 15 km de aeroportul international. Complexul detine o gama variata de tobogane cu apa, piscine, facilitati pentru activitati sportive si de divertisment, centru cu apa termala, bar si restaurant. Acest hotel apartine lantului hotelier Pickalbatros.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, vestiare, WiFi gratuit, parcare gratuita cu rezervare, seif, aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, magazine, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, facilităţi VIP în cameră, magazin de suveniruri/cadouri, bar, snack bar, restaurant, meniu pentru copii, room service, fax/copiator, grădină, terasă, zonă de plajă privată, spa și centru de wellness, sauna, masaj, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, umbrele de plajă, șezlonguri, tobogan cu apă, jucării pentru piscină, piscina incalzita in aer liber, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, piscină pentru copii, teren de tenis, echipament de tenis, biliard, tenis de masă, aqua park, animatori, club de noapte/DJ, divertisment de seară, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera detine:  aer condiţionat, mini bar, seif, balcon, TV cu ecran plat si  canale prin satelit/cablu, WiFi gratuit, telefon, dressing, serviciu de trezire, fierbător electric, terasa, uscător de haine, baie cu dus, toaleta, halate de baie, uscător de păr,  articole de toaletă gratuite, papuci de casă.

Masa hotel

All Inclusive.