Hoteluri Maldive

Pentru cautare 'Hoteluri Maldive' am gasit 177 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel The Westin Maldives Miriandhoo Resort 5

Hotelul The Westin Maldives Miriandhoo Resort 5* se află pe Atolul Baa, la 15 km distanta de Aeroportul Dharavandhoo. Hotelul face parte din lantul hotelier Marriott International , Westin.

Hotel The Standard, Huruvalhi Maldives5

 Hotelul The Standard, Huruvalhi Maldives 5* se află la 35 de minute de zbor cu hidroavionul de la Aeroportul Internațional Male sau la un zbor intern de 25 de minute până la Aeroportul in

Hotel South Palm Resort Maldives4

Hotelul  South Palm Resort Maldives 4* se află în Midu, la 1 km de Plaja Eedhigamoolu si la 14 km de Aeroportul Internațional Gan.

Hotel Robinson Maldives5

Hotelul  Robinson Maldives 5* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani) se afla in Atolul Haa  Alifu, la 55 de minute de zbor cu avionul de la Aeroportul International Male pana la aeroportul

Hotel Riu Palace Maldivas5

Hotelul  Riu Palace Maldivas 5* este amplasat in Atolul Dhaalu, la 64 de km de Aeroportul Thimarafushi si face parte din lantul hotelier RIU Hotels & Resorts.

Hotel Reethi Beach Resort4

Hotelul Reethi Beach Resort 4* se află pe   luxurianta insula  Fonimagoodhoo Din Atolul Baa, Arhipelagul Maldivelor.

Hotel Radisson Blu Resort Maldives5

Hotelul Radisson Blu Resort Maldives 5* este situat in Fenfushi, la 15 km de Aeroportul International Villa, la 21 de km de Vakarufalhi si la 23 de km de Dhigurah, in Atolul Ari. Hotelul apartine l

Hotel Movenpick Resort Kuredhivaru Maldives 5

  Hotelul Movenpick Resort Kuredhivaru Maldives 5* este amplasat in Atolul Noonu, la 45 de minute de zbor cu avionul de Aeroportul Internațional Male.

Hotel Kuramathi Maldives4

 Hotelul Kuramathi Maldives 4* este situat pe o frumosa insula din Arhipelagul Maldivelor, la 20 de minute de mers cu hidroavionul de Aeroportul International Male.

Hotel Kagi Maldives Spa Island5

 Hotelul Kagi Maldives Spa Island 5* se afla în Atolul Male Nord, la 55 de km de Aeroportul International Male.

Hotel Kaani Grand Seaview 4

Hotelul Kaani Grand Seaview 4* este  situat pe plaja in Atolul Male Sud, la 25 de km de oraşul si aeroportul Male.

Hotel InterContinental Maldives Maamunagau Resort5

Hotelul  InterContinental Maldives Maamunagau Resort 5* se afla in Atolul Raa, la 31 de km distanta de Atolul Baa si apartine lantului hotelier InterContinental Hotels & Resorts.

Hotel Riu Atoll4

Hotelul Riu Atoll 4* este amplasat in Atolul Dhaalu, la 62 de km de Aeroportul Thimarafushi si face parte din lantul hotelier RIU Hotels & Resorts.

Hotel Dhiguveli Maldives3

Hotelul   Dhiguveli Maldives 3* este amplasat pe tarmul marii, la 6 km de Vakarufalhi, la 12 km de Aeroportul Internațional Villa si la 28 d ekm de Mahibadhoo.

Hotel Arena Beach4

Hotelul Arena Beach 4* este situat pe tarmul Insulei Maafushi, din Arhipelagul Malvinelor.

Hotel Furaveri Maldives - Premium All Inclusive5

 Hotelul Furaveri Maldives - Premium All Inclusive 5* se află în Atolul Raa, la 39 de km distanta de Atolul Baa.

Hotel Fiyavalhu Maldives4

Hotelul  Fiyavalhu Maldives 4* este amplasat la 100 de metri de Plaja Mandhoo si la 29 de km de Aeroportul International Villa.

Hotel Fihalhohi Island Resort4

  Hotelul Fihalhohi Island Resort 4* se afla in Atolul Male Sud,la 8 km de un sat pescaresc si la 28 de km de Aeroportul International Male.

Hotel Fairmont Maldives, Sirru Fen Fushi4

 Hotelul  Fairmont Maldives, Sirru Fen Fushi 4* se afla în Atolul Shaviyani din nordul Arhipelagului Maldivelor si apartine lantului hotelier Fairmont Hotels & Resorts.

Hotel Embudu Village Resort 3

 Hotelul Embudu Village Resort 3* se afla pe Atolul Male Sud, la 20 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Velana. Embudu este renumit pentru reciful său uimitor şi

Hotel Dreamland Maldives Resort4

Hotelul  Dreamland Maldives Resort 4* se afla în Atolul Baa din arhipelagul Maldivelor.  

Hotel Dhigufaru Island Resort5

Hotelul Dhigufaru Island Resort 5* este amplasat in Dhigufaruvinagandu, la 29 de km de Dharavandhoo din Atolul Baa.

Hotel Summer Island Maldives4

Hotelul Summer Island Maldives 4* este situat pe Atolul Male de Nord, la 35 de km de Aeroportul International din Male.

Hotel Cinnamon Velifushi Maldives5

Hotelul Cinnamon Velifushi Maldives 5* este situat in Keyodhoo, la 3,5 km de Maafushi si ofera vedere la plaja.

Hotel SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton5

Hotelul SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5* este situat la 15 minute de mers cu barca rapida de aeroport, in apropiere de The Marina @ CROSSROADS, la 8 km de orasul si aeroportul Male

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.