Hoteluri Grecia

Pentru cautare 'Hoteluri Grecia' am gasit 2527 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Kipriotis Village Resort4

 Hotelul  Kipriotis Village Resort 4* este situat in localitate Psalidi, la 3 km de orasul Kos, la 3,9 km de Copacul lui Hippocrate, la 4 km de Agora Antică si la 24 de km de Aeroportul Int

Hotel Gaia Village3

Hotelul Gaia Village 3* se afla localizat in statiunea Tigaki, la 300 metri de plaja cu nisip si la 150 metri de centrul statiunii unde puteti gasi magazine, restaurante si cafenele.

Hotel Blue Lagoon Resort5

Hotelul Blue Lagoon Resort 5* (construit recent) se afla in statiunea Lambi, in nordul insulei si este situat la 75 metri distanta de plaja, la 22 km de aeroport si la doar 2 km de centrul orasului Ko

Hotel Pallazo del Mare5

Hotelul Pallazo del Mare 5*  este situat in statiunea Marmari, la 50 de metri de plaja cu nisip, la 15 km de Aeroportul Kos si la 17 km de centrul orasului Kos.

Hotel Diamond Deluxe5

 Hotelul  Diamond Deluxe 5* destinat exclusiv adultilor (+ 16 ani), este amplasat pe tarmul marii in Lambi, la 3 km de orasul Kos si la 24 de km distanta de aeroport. Hotelul detine un compl

Hotel Marmari Palace5

Hotelul Marmari Palace 5* se afla amplasat pe plaja, in statiunea Mastichari, la aproximativ 30 de minute de orasul Kos.

Hotel Tigaki Beach4

Hotelul Tigaki Beach 4* se afla la o distanta de 50 metri, situat in zona Tigaki, iar in apropierea hotelului se afla statia de autobuz.

Hotel Gaia Palace5

Hotelul Gaia Palace 5*  este situat la 700 de metri de plaja, in localitatea Mastichari din Insula Kos.

Hotel Atlantis4

Hotelul Atlantis 4*  este situat la 2 km de centrul orasului Kos, cu vedere la Marea Egee, tarmurile Asiei Mici si Insula Pserimos.

Hotel Helona Resort5

Hotelul Helona Resort 5*, situat pe coasta de sud-est a insulei Kos, in Cape Lakitir, se afla la 15 minute de aeroport si la 3 km de satul Kardamena.

Hotel Sentido Carda Beach Atlantica5

Hotelul Sentido Carda Beach  Atlantica 5* destinat exclusiv adultilor (+ 16 ani), este situat  in partea de sud a insulei Kos, direct pe plaja, la cateva minute de centrul loc

Hotel Mikri Beach5

Hotelul Mikri Beach 5* se afla situat la 50 metri de plaja, la 9 km de aeroportul din Kos, la 10 minute de mers de centrul orasului si la 30 km de port.

Hotel Alexandra Beach3

 Hotelul Alexandra Beach 3* este situat langa o plaja cu nisip si pietris din orasul Kos, la 1,8 km de centrul orasului si la 2 km de Portul Kos.

Hotel Continental Palace4

Hotelul Continental Palace 4* se afla la 50 metri de plaja, in zona Psalidi si la 1,5 km de orasul istoric Kos.

Hotel Sun Palace Resort & SPA4

Hotelul Sun Palace Resort & Spa 4* este amplasat la 400 metri de plaja de nisip cu pietris, la 1 km distanta de plaja Psalidi si la 4 km de orasul Kos.

Hotel Platanista4

Hotelul Platanista 4* (renovat in anul 2008) se afla la o distanta de 150 metri de plaja, 2.5 km de orasul Kos si 25 km de aeroport.

Hotel Natura Park Village5

Hotelul Natura Park Village 5* (construit in anul 2009) este pozitionat pe plaja de pietris a zonei Psalidi, la doar 7 km de orasul Kos.

Hotel Theonia3

Hotelul Theonia 3* este amplasat la 150 metri de plaja, la 300 metri de centru, la 500 metri de port si la 35 km de aeroport.

Hotel Triton3

Hotelul Triton 3*  este amplasat pe plaja principala din centrul orasului Kos.

Hotel Philippion Apartments3

Complexul Philippion Apartments 3* se afla pozitionat la 200 metri de plaja, in centrul insulei Kos, la 50 metri de restaurant, magazine si baruri, la 500 metri de statia de autobus si la 25 km de aer

Hotel Aeolos Beach4

Hotelul Aeolos Beach 4* este construit pe plaja de nisip, fiind situat in zona Lambi, langa Kos, la 5 km de port si la 26 km de aeroport.

Hotel Golden Star3

Hotelul Golden Star 3* se afla situat la 600 metri de plaja, in centrul statiunii Tigaki, la 9 km de aeroport si la 10 km de centrul orasului Kos.

Hotel Astir Odysseus Kos Resort & Spa5

 Hotelul Astir Odysseus Kos Resort & Spa 5* este amplasat direct pe tarmul marii, la 5 km de localitatea Tigaki, la 13 km de satul montan Zia si la 20 de km de aeroportul din Kos.

Hotel Dimitra Beach4

Hotelul Dimitra Beach 4* se afla construit in regiunea Agios Fokas, la o distanta de 35 km de aeroport si la 8 km de centrul orasului Kos, dispunand de plaja proprie cu nisip si pietricele.

Hotel Pyli Bay3

Hotelul Pyli Bay 3* se afla amplasat la 300 metri de plaja publica din Marmari, la 100 metri de statia de autobuz si la 14 km de aeroport.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.