Hoteluri Grecia

Pentru cautare 'Hoteluri Grecia' am gasit 2465 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Cosmopolitan4

Hotelul Cosmopolitan 4* este amplasat intr-o zona linistita, la 2 km de centrul statiunii Kos, insula fiind renumita pentru una dintre cele mai limpede ape din Grecia.

Hotel Family Village4

Hotelul Family Village 4*, situat in partea de est a insulei, se afla la o distanta de 5 km de orasul Kardamena, la 11 km distanta de aeroport si la 32 km distanta de capitala insulei.

Hotel Oceanis Beach & Spa Resort4

Hotelul Oceanis Beach & Spa Resort 4* este situat la 50 metri de plaja, 28 km de aeroport si la 5 km de centrul orasului Kos.

Hotel Mitsis Blue Domes Resort & Spa5

 Hotelul Mitsis Blue Domes Resort & Spa 5* este situat pe tarmul marii, la 7 km de statiunea Kardamena, la 10 km de aeroportul Insulei Kos si la 28 de km de port.

Hotel Nefeli3

Hotelul Nefeli 3* se afla pozitionat in apropiere de centrul orasului Kos, in zona Lambi.

Hotel Tropical Sol3

Hotelul Tropical Sol 3* se afla amplasat in Tigaki, zona Marmari,la o distanta de 200 metri de plaja cu nisip fin si la o distanta de 11 km fata de centrul orasului Kos.

Hotel Neptune Resort, Convention Centre & Spa5

 Hotelul Neptune Resort, Convention Centre & Spa 5* este situat în mijlocul unei gradini presarata cu opere de arta, la 5 km de satul Mastichari, la 8 km de Aeroportul International Hippocra

Hotel Evripides Village3

Hotelul Evripides  Village 3* se afla amplasat la poalele muntelui, la o distanta de 150 metri de plaja si la 2.5 km fata de orasul Kardamena.

Hotel Best Western Paradise3

Hotelul Best Western Paradise 3* se afla la o distanta de 600 metri de unicele plaje rosi si albe, fiind situat in centrul statiunii Akrotiri.

Hotel Rivari3

Hotelul Rivari 3* este amplasat in orasul Kamari, la 10 minute de centru, aproape de plaja cu nisip negru, la 10 km distanta de port si la 4,5 km distanta de aeroport.

Hotel Kamari Beach3

Hotelul Kamari Beach 3* (renovat in anul 2007) se afla pozitionat direct pe plaja din Kamari.

Hotel Imperial Med4

Hotelul Imperial Med 4* se afla pozitionat direct pe plaja retrasa din Aghia Paraskevi, langa plaja Kamari.

Hotel Rose Bay4

Hotelul Rose Bay 4* se afla pozitionat la o distanta de 50 metri de plaja de nisip negru din Kamari si este membru al grupului G & E Karamolegos.

Hotel Tamarix del Mar5

Hotelul Tamarix del Mar 5* se afla la o distanta de 150 metri fata de plaja, fiind situat in statiunea Kamari.

Hotel Drossos3

Hotelul Drossos 4* este situat la 200 de metri de plaja cu nisip negru, vulcanic din localitatea Perissa, la 3 minute de mers pe jos de o serie de restaurante, baruri si cluburi si la 7 km distanta de

Hotel Black Sandy Beach3

Hotelul Black Sandy Beach 3* se afla pozitionat la o distanta de 150 metri fata de plaja din Perissa.

Hotel Terra Blue (ex Argo)3

Hotelul Terra Blue  3* (ex Argo)  recent renovat  se afla la 400 metri distanta de plaja Kamari. In apropierea hotelului se gasesc restaurante si magazine.

Hotel Zephyros3

Hotelul Zephyros 3* se afla situat la 300 metri de plaja, în centrul statiunii Kamari, la 5 km de aeroport, la 8 km de capitala Fira si la 100 metri de statia de autobuz.

Hotel Estia3

Hotelul Estia 3* se afla pozitionat la 200 metri de plaja, in centrul statiunii Kamari, la 5 km de Fira si la 3 km de aeroportul din Santorini. 

Hotel Orion3

Hotelul Orion 3* este pozitionat la 250 metri de plaja, in zona montana a statiunii Kamari.

Hotel Santo Miramare4

Hotelul Santo Miramare 4* se afla amplasat la 50 metri de plaja, in partea de sud-est a statiunii Perivolos.

Hotel El Greco4

Hotelul El Greco 4* (renovat in anul 2010) se afla amplasat in statiunea Fira, la 1 km de centrul orasului, la 7 km de plaja Monolithos, la 12 km de plaja din Kamari si la 14 km de Perissa (una din ce

Hotel Afroditi Venus Beach & Spa4

Hotelul Afroditi Venus Beach Hotel & Spa 4* este situat pe tarmul marii in satul  Kamari, la 5 km de Aeroportul International Santorini si la 7,5 km de orasul Fira.

Hotel La Mer Deluxe5

Hotelul La Mer Deluxe 5* (recent construit) este amplasat in statiunea Kamari, la doar 50 metri de plaja cu nisip negru.

Hotel Antinea4

Hotelul Antinea 4* este amplasat in apropiere de statiunea Fira, la 400 metri de plaja Kamari, oferind o panorama a statiunii Kamari si a Marii Egee.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.