Hoteluri Grecia

Pentru cautare 'Hoteluri Grecia' am gasit 2527 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Sole d`Oro Luxury Suites 4

 Hotelul  Sole d`Oro Luxury Suites 4* se afla la 1,3 km de Muzeul Naval din Oia, la 3, 2 km de Plaja Cape Columbo si la 10 km de Aeroportul International Santorini.  

Hotel Sigalas Beach3

 Hotelul  Sigalas  Beach 3* se afla pe plaja cu nisip negru din Kamari, la 400 de metri de cafenele, restaurante si magazine, la 3 km de Aeroportul Santorini, la 8 km de orasul Firas

Hotel Selini3

 Hotelul  Selini 3* se afla in localitatea Kamari, la 150 de metri de Plaja Neagra, la 10 minute de mers cu masina de Aeroportul Fira, la 15 minute de mers cu masina de orasul Fira si la 2

Hotel OMMA Santorini 5

Hotelul OMMA Santorini 5* este situat in localitatea Imerovigli, la 2,4 km de Dkaros si la 10 km de Aeroportul International Santorini.

Hotel Nomad5

Hotelul  Nomad 5* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani),  este situat in Kalo Livadi, la 1,6 km de Plaja Kalafatis si la 5 km de Aeroportul Mykonos.  

Hotel Nefeles Luxury Suites5

Hotelul   Nefeles Luxury Suites 5* este amplasat in zona Fanari din Insula Santorini.

Hotel Marybill4

Hotelul  Marybill 4* administrat de o familie, este situat la 100 de metri de Plaja Perissa, la 25 de minute de mers pe jos de situl arheologic al orasului antic Thira si la 16 km de Aeroportul

Hotel Marianna3

Hotelul Marianna 3* este situat în Perissa, la 200 de metri de cafenele, restaurante si magazine, la  300 de metri de  plaja cu nisip negru, la 10 km de orasul Fira, la 11 km de aeroport

Hotel Kasimatis by La Perla4

Hotelul Kasimatis by La Perla 4* destinat exclusiv adultilor (+ 13 ani), este amplasat in partea superioara a localitatii Imerovigli, cu vedere la Marea Egee si la Insula Santorini.

Hotel Hellenic Sun 3

 Hotelul Hellenic Sun 3* se afla la 1 km de Plaja Paliostafida, la 3,9 km de Sinks si la 5 km de Aeroportul Kefalonia.

Hotel Helianthus Apartments 3

Hotelul  Helianthus Apartments 3* este un complex de case cu doua etaje, amplasat la 2 km de centrul orasului Argostoli, la 1,3 km de portul Argostoli, la 3 km de paljele Lassi, Makrys, Platys

Hotel Harbour View-Oceanis Apartments3

Hotelul  Harbour View-Oceanis Apartments 3* se afla in fata portului de agrement din Poros, Insula Kefalonia.

Hotel Gardenia3

Hotelul Gardenia 3* este situat in Perissa, la 200 d emetri de Thira antica, la 600 de metri de Plaja Perivolos si la 6 km distanta de Aeroportul International Santorini.

Hotel Fiscardonna Luxury Suites4

Hotelul Fiscardonna Luxury Suites 4* se află   la 100 de metri de portul din Fiskardo si la 38 de km distanta de Aeroportul Kefalonia.

Hotel Elixir Beach Studios3

Hotelul Elixir Beach Studios 3* este amplasat pe plaja cu nisip negru din Kamari, la 150 de metri de o parcare publica gratuita.

Hotel Efrosini Village3

Hotelul  Efrosini Village 3* se afla in localitatea Katelios, la 600 de metri de Plaja Agia Varvara, la 700 de metri de Plaja Kato Katelios si la 22 de km distanta de Aeroportul Kefalonia.

Hotel Eagle`s Nest Studio3

 Hotelul Eagle`s Nest Studio 3* este situat in Lourda, la 1,8 km de Manastirea Sssion si la 14 km de Aeroportul Kefalonia.

Hotel Dome Santorini Resort & Spa4

 Hotelul Dome Santorini Resort & Spa 4* este amplasat in localitatea Imerovigli, la 6 km de Aeroportul Thira.

Hotel Dimitris Studios3

Hotelul  Dimitris Studios 3* se afla la 20 de metri de Plaja Karavomylos din Insula Kefalonia, la 2 km de Portul Sami, la 13 km de Castelul Agios Georgios ai Manastirea Agios Gerasimos, la 25 d

Hotel Diana Studios4

Hotelul  Diana Studios 4* este situat in localitatea Trapezaki, la 200 de metri de taverne si magazine, la 1,5 km de plaja cu nisi psi la 12 km de orasul Argostoli din centrul Insulei Kefalonia

Hotel Diamanto Complex3

Hotelul Diamanto Complex 3* se afla in localitatea Karavomylos, la 500 de metri de Lacul Melissani,  la 1 km de orasul Sami si ka 2 km de Pestera Drogarati.

Hotel Hyacinthus-Cressida Seaside Apartments4

Hotelul Hyacinthus-Cressida Seaside Apartments 4* se afla in orasul Acharavi din Insula Corfu, la 23 de km de orasul Glyfada, la 39 de km de orasul Corfu si la 40 de km de Aeroportul International

Hotel Costa Azzurra 4

Hotelul  Costa Azzurra 4* este situat in  localitatea Skala Kefalonias, la 270 de metri de cea mai apropiata plaja si la 26 de km de Aeroportul Kefalonia.

Hotel Cephalonia Palace 4

Hotelul Cephalonia Palace 4*este  situate  la 60 de metri de Plaja Xi, cu nisip rosu, la 6 km de localitatea Lixouri si la 40 de km de Aeroportul International Kefalonia.

Hotel Blue Jasmine3

Hotelul  Blue Jasmine 3* este situat in Skala Kefalonia, la 1,2 km de Plaja Skala si la 27 de km distanta de Aeroportul Kefalonia.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.