Hoteluri Grecia

Pentru cautare 'Hoteluri Grecia' am gasit 2465 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Gardenia3

Hotelul Gardenia 3* este situat in Perissa, la 200 d emetri de Thira antica, la 600 de metri de Plaja Perivolos si la 6 km distanta de Aeroportul International Santorini.

Hotel Fiscardonna Luxury Suites4

Hotelul Fiscardonna Luxury Suites 4* se află   la 100 de metri de portul din Fiskardo si la 38 de km distanta de Aeroportul Kefalonia.

Hotel Elixir Beach Studios3

Hotelul Elixir Beach Studios 3* este amplasat pe plaja cu nisip negru din Kamari, la 150 de metri de o parcare publica gratuita.

Hotel Efrosini Village3

Hotelul  Efrosini Village 3* se afla in localitatea Katelios, la 600 de metri de Plaja Agia Varvara, la 700 de metri de Plaja Kato Katelios si la 22 de km distanta de Aeroportul Kefalonia.

Hotel Eagle`s Nest Studio3

 Hotelul Eagle`s Nest Studio 3* este situat in Lourda, la 1,8 km de Manastirea Sssion si la 14 km de Aeroportul Kefalonia.

Hotel Dome Santorini Resort & Spa4

 Hotelul Dome Santorini Resort & Spa 4* este amplasat in localitatea Imerovigli, la 6 km de Aeroportul Thira.

Hotel Dimitris Studios3

Hotelul  Dimitris Studios 3* se afla la 20 de metri de Plaja Karavomylos din Insula Kefalonia, la 2 km de Portul Sami, la 13 km de Castelul Agios Georgios ai Manastirea Agios Gerasimos, la 25 d

Hotel Diana Studios4

Hotelul  Diana Studios 4* este situat in localitatea Trapezaki, la 200 de metri de taverne si magazine, la 1,5 km de plaja cu nisi psi la 12 km de orasul Argostoli din centrul Insulei Kefalonia

Hotel Diamanto Complex3

Hotelul Diamanto Complex 3* se afla in localitatea Karavomylos, la 500 de metri de Lacul Melissani,  la 1 km de orasul Sami si ka 2 km de Pestera Drogarati.

Hotel Hyacinthus-Cressida Seaside Apartments4

Hotelul Hyacinthus-Cressida Seaside Apartments 4* se afla in orasul Acharavi din Insula Corfu, la 23 de km de orasul Glyfada, la 39 de km de orasul Corfu si la 40 de km de Aeroportul International

Hotel Costa Azzurra 4

Hotelul  Costa Azzurra 4* este situat in  localitatea Skala Kefalonias, la 270 de metri de cea mai apropiata plaja si la 26 de km de Aeroportul Kefalonia.

Hotel Cephalonia Palace 4

Hotelul Cephalonia Palace 4*este  situate  la 60 de metri de Plaja Xi, cu nisip rosu, la 6 km de localitatea Lixouri si la 40 de km de Aeroportul International Kefalonia.

Hotel Blue Jasmine3

Hotelul  Blue Jasmine 3* este situat in Skala Kefalonia, la 1,2 km de Plaja Skala si la 27 de km distanta de Aeroportul Kefalonia.

Hotel Black Cactus3

Hotelul   Black Cactus 3*  este amplasat in Agios Ioannis, la 3 km de Aeroportul Mykonos,  la 5 km de portul nou si la 7 km de Farul Armenistis

Hotel Bella Vista Studios & Apartments3

Hotelul  Bella Vista Studios & Apartments 3* se afla la 200 de metri de Plaja Lixouri, la 500 de metri de mai multe taverne, baruri si magazine din centrul localitatii Lixouri, la 7 km de P

Hotel Avithos Resort4

Hotelul  Avithos Resort 4* este situat in apropierea plajei Avithos, la 8 km de Plaja Lassi si la 10 km de orasul Argostoli.

Hotel Aqua Serenity Luxury Suites4

Hotelul Aqua Serenity Luxury Suites 4* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani),  este situat in localitatea Foinikia, la 2,5 km de Plaja Cape columbo si la 10 km distanta de Aeroportul Internati

Hotel Apollonion Asterias Resort & Spa5

Hotelul  Apollonion Asterias Resort & Spa 5* este amplasat  în zona Xi, cu o splendida plaja cu nisip auriu, în partea de vest a localitatii Lixouri, in Insula Kefalonia.

Hotel Apeiron Blue Santorini4

Hotelul Apeiron Blue Santorini 4* este situat in localitatea Mesaria, la 2,8 km de Plaja Thermes si la 3 km de Aeroportul International Santorini.

Hotel Apanemo3

Hotelul Apanemo 3* este un complex de apartamente situat in localitatea Akrotiri, la 5 minute de situla rheologic si renumita plaja rosie din Santorini.

Hotel Alexander Villas 3

 Alexander Villas 3* este un complex hotelier amplasat la 220 de metri deasupra nivelului Marii Egee, in satul imerovigli, la 5 minute de mers cu masina de orasul Fira si la 8 km distanta de Ae

Hotel Agios Gerasimos Studios3

Hotelul  Agios Gerasimos Studios 3* se află la 150 m de plaja din localitatea Lourdata, la 15 km de orasul si portul Argostoli.  

Hotel Aegean Gem4

Hotelul  Aegean Gem 4* se află în Kamari, la 500 de metri de Plaja Neagra, la 1,8 km de Plaja Perissa si la 3 km de Aeroportul International Santorini.

Hotel Acropolis Apartments3

Hotelul Acropolis Apartments 3* este situat in centrul orasului Hersonissos, la 150 de metri de plaja si la 5 minute de mers pe jos de Restaurantul Acropolis.

Hotel 24 Seven Boutique 3

Hotelul  24 Seven Boutique 3* este situat la 400 de metri de Malia Strip, la 15 minute  de mers pe jos de Plaja Malia, la 1 km de portul de agrement, la 26 de km de Aeroportul Internation

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.