Hotel Vista Hill 5*



Descriere hotel

Hotelul Vista Hill 5* este situat pe coasta Marii Egee la 7 km de centrul orasului Kusadasi si la 100 km de aeroportul Izmir Adnan Menderes. Acest hotel detine o plaja privata, piscine, precum si un centru spa, un restaurant interior si unul exterior care servesc delicioase preparate din bucataria turca si internationala. Barul hotelului ofera o gama variata de bauturi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Vista Hill 5* detine un bar non stop, gradina, terasa, camere pentru nefumatori, facilitati pentru oaspetii cu dizabilitati, lift, seif, depozit de bagaje, Aer Conditionat, plaja privata, restaurant a la carte si restaurant bufet, snack bar, teren de tenis, sauna, centru de fitness, Spa, masaj, tenis de masa, darts, scufundari, piscina exterioara (sezonier), piscina interioara (tot anul). De asemenea hotelul detine sali de banchete si conferinte, room service, spalatorie, frizerie, schimb valutar, magazin de suveniruri si cadouri, fax si fotocopiere.

Camere hotel

Hotelul detine camere decorate cu gust in culori pastelate, dotate cu balcoane, TV satelit, internet Wi Fi. Unele camere ofera o priveliste minunata catre Marea Egee.

Masa hotel

All inclusive