Hotel Side Crown Palace 5*



Descriere hotel

Hotelul  Side Crown Palace 5* este situat în cartierul Kumkoy din Side, la 7,5 km de orasul antic si de muzeul municipal si la 58 de km de Aeroportul Antalya. Hotelul are o superba gradina si un parc acvatic.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Side Crown Palace 5*  ofera: piscină în aer liber (deschisă în sezon), terasă, grădină, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita in apropiere fara rezervare, restaurant (a la carte), bar, restaurant (bufet), snack bar, încălzire, camere de familie, camere pentru nefumători, minimarket propriu, magazine, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, fax/copiator, săli de conferinţe şi petreceri, serviciu zilnic de menaj, presă pentru călcat pantaloni, serviciu de călcat, curăţătorie chimică, spălătorie, lounge/cameră cu TV, cameră de bagaje, recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), închirieri auto, tenis de masă, biliard, darts, aqua park,  sporturi nautice, caiac, sală de fitness, saună, masaj, spa și centru de wellness, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară (deschisă tot anul), cameră de jocuri, bibliotecă, animatori, divertisment de seară, club pentru copii, teren de joacă pentru copii.

Camere hotel

Cele 422 de camere sunt decorate modern si sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecrane plate cu canale prin satelit, bai cu articole de toaleta gratuite, uscatoare de par si papuci. Unele camere au zone de relaxare.

Masa hotel

All Inclusive.