Hotel Queen`s Park Le Jardin 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Queen`s Park Le Jardin 5* este situat in regiunea Kiris, la 7 km de Kemer si 49 km de aeroporul din Antalya.  Hotelul a fost construit in anul 1998 si are o suprafata totala de 48.000 mp, ultima renovare a fost facuta in 2011. Hotelul este  confortabil cu spatiu exterior ingrijit, plaja buna, servicii de calitate si program de animatie soft. Se bucura de popularitate intre turistii din Europa.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Queen`s Park Le Jardin 5* dispune de urmatoarele facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (italian, pescaresc, turcesc, mexican, oriental: cu programare prealabila, 1 masa/ un restaurant/sejur - gratuit), 7 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane acvatice, cabinet medical, centru SPA, centru Thalasso, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, sala de conferinte. Gratuit: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, 2 terenuri de tenis cu suprafata din quart, tenis de masa, darts, biliard, bocce, tir cu arcul, mini golf, sporturi nautice fara motor, program de animatie muzica live (in zile prestabilite), discoteca, internet Wi-Fi (in lobby). Contra cost: masaj, inchirierea echipamentului de tenis, nosturna teren de tenis, cursuri de tenis, sporturi acvatice cu motor, internet (la receptie). Pentru copii: 2 piscine exterioare, 3 tobogane, loc de joaca, mini club (4-12 ani), carucioare (gratuit), bona (contra cost). Plaja proprie are nisip si pietris, ponton, bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

Camere hotel

Hotelul dispune de un numar total de 308 camere confortabile in 4 blocuri, 254 camere standard (suprafata de18 mp, 2+1persoane) , 54 camere family (suprafata 45 mp, 3-4 persoane, doua dormitoare cu usa de legatura), 4 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt modern decorate si dotate cu baie cu cada sau dus, uscator de par, Aer Conditionat, telefon direct, mini bar ( bauturi racoritoare si bere la sosire), seif,  TV  satelit, canale de muzica, balcon/terasa.

Masa hotel

Ultra All Inclusive