Hotel Hedef Beach Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Hedef Beach Resort & Spa 5* se afla situat la 100 km de aeroportul orasului Antalya si la 10 km de orasul Alanya, in statiunea Konakli, pe malul marii. Hotelul a fost construit in anul 2012, are o suprafata totala de 25 000 m patrati si este compus dintr-o cladire principala cu 5 nivele: 540 de camere tip Standard room (4 camere pentru persoanele cu dizabilitati, max. 2+2 persoane, 24 m patrati),
10 camere tip Family room (living, dormitor, max. 6 persoane, 46 m patrati)
Hotelul Hedef Beach resort & Spa 5* apartine grupului Hedef.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Hedef Beach Resort & Spa 5* ofera oaspetilor sai un restaurant principal, 3 restaurante a la carte (otoman si pescaresc: cu rezervare, 1 masa/sejur la fiecare restaurant - gratuit; barbeque - cu rezervare, gratuit), 5 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, 3 tobogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie si sala de conferinte (500 persoane).
Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, teren de tenis cu suprafata din tartan, inchirierea echipamentului de tenis (garantie), tenis de masa, darts, program de animatie, discoteca si internet Wi-Fi (in lobby).
Contra cost: masaj, jacuzzi, biliard, nocturna terenului de tenis, aparate electronice, internet-cafe si sporturi nautice.
Copii: bufet, piscina, loc de joaca si mini-club (4-12 ani).
Plaja este proprie cu nisip/pietris si bar pe plaja (gratuit). La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt oferite gratuit, iar prosoapele de plaja sunt oferite cu garantie.
 

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu cada, uscator de par, Aer Conditionat individual, TV, telefon, minibar (apa se suplimenteaza zilnic, gratuit), seif (garantie), pardoseala - parchet laminat si balcon. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.

Masa hotel

Ultra All Inclusive.