Hotel Green Max 5*



Descriere hotel

Hotelul Green Max 5* din Belek se află la aproximativ  32 de km de aeroportul din Antalya si ofera o zonă de plaja privată  și piscine interioare și în aer liber cu tobogane. Restaurantul hotelului ofera meniu a la carte. Oaspetii beneficiaza de activitati sportive si programe de divertisment in fiecare seara puse in scena de echipa de animatori.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Green Max 5* ofera: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), lift, camere pentru nefumători, camere de familie, seif, magazin de suveniruri/cadouri, încălzire, magazine, aer condiţionat, automat gustări, automat  băuturi,  lounge/cameră cu TV, minimarket propriu, salon de frumuseţe, vestiare, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit in spatii publice, meniuri cu diete speciale (la cerere), bar, restaurant (bufet), mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), snack bar, piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, aqua park, divertisment de seară, club pentru copii, club de noapte/DJ, animatori, karaoke, zonă de plajă privată, spa și centru de wellness, saună, masaj, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, teren de tenis, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, darts, închirieri biciclete, sporturi nautice, windsurfing.

Camere hotel

Cele 461 de camere detin aer condiționat, zone de relaxare, mini baruri, balcoane, bai, papuci, uscatoare de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.