Hotel Dream Family Club 5*



Descriere hotel

Hotelul  Dream Family Club 5* este situat la 700 de metri de zona sa de pe Plaja Kumkoy  cu nisip şi steag albastru, la 3 km de oraşul antic Side, la 7 km de Raul Manavgat si la 60  de km de Aeroportul Antalya. Hotelul detine o piscină în aer liber  înconjurată de o grădină, 2 tobogane și un bar la piscină. Restaurantele hotelului servesc preparate turcesti si internationale, iar barurile ofera bauturi pe tot parcursul zilei si ceaiul de la ora cinci cu produse de patiserie locale. Oaspetii beneficiaza de hamam, facilitati spa, sporturi nautice si de alte activitati sportive individuale si de grup. Animatorii profesionisti ofera spectacole de divertisment in aer liber.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, seif, aer condiţionat, bar, restaurant, magazine, camere de familie, piscină în aer liber  deschisă în sezon, grădină, zonă de plajă privată, cameră de bagaje, schimb valutar, fax/copiator, salon de frumuseţe, spălătorie, spa și centru de wellness, saună, baie turcească/baie de aburi, aqua park, animatori, divertisment de seară, club pentru copii, darts, tenis de masă, biliard, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, inchirieri biciclete contra cost, volei pe plaja.


Camere hotel

Cele 212 camere cu vedere la gradina sunt dotate cu aer condiționat, mini baruri, seifuri si TV cu ecrane plate cu canale prin satelit. 

Masa hotel

All Inclusive.