Hotel Club Nena 5*



Descriere hotel

Hotelul Club Nena 5* este situat pe tarmul Mediteranei in Side, la 15 km de centrul oraşului Manavgat şi la 50 de metri de un centru comercial. Aeroportul din Antalya este la 80 de km distanta. Oaspetii se delecteaza pe tot parcursul zilei cu gozleme, celebrele clatite turcesti. Hotelul ofera preparate cu ingrediente organice de la propria ferma si detine un restaurant a la carte care serveste specialitati turcesti si italienesti, precum si fructe de mare. Barul Green ofera gustari pe tot parcursul zilei si diverse bauturi ca si celelalte baruri. Printre atractii se numara cele 2 piscine generoase cu 4 tobogane acvatice, centrul spa cu 2 bai turcesti foarte cautate si spectacolele live din fiecare seara.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Club Nena 5*  le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă în sezon), terasă la soare, grădină, recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), aer condiţionat, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, lift, ziare, seif, WiFi gratuit, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, salon de frumuseţe, camere de familie, magazin de suveniruri/cadouri, magazine, lounge/cameră cu TV, minimarket propriu, meniuri cu diete speciale (la cerere), bar, room service, snack bar, restaurant (bufet), babysitting/servicii pentru copii, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, sporturi nautice, club de noapte/DJ, animatori, zonă de plajă, mini golf, piscină interioară (deschisă în sezon), închirieri biciclete, darts, karaoke, baie turcească/baie de aburi, windsurfing, tenis de masă, teren de joacă pentru copii, masaj, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, cameră de jocuri, teren de tenis.

Camere hotel

Cele 590 de camere viu colorate sunt decorate cu flori si sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecrane plate cu canale prin satelit si se bucura de verdeata luxurianta din jur.

Masa hotel

All Inclusive.