Hotel Akka Claros 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Akka Claros 4* se afla la 62 de km de Aeroportul Antalya, la 7 km de orasul Kemer, la 350 de metri  vis-a-vis de propria plaja, in localitatea Kiris. Hotelul a fost construit in anul 2003, are o suprafata totala 6.000 de metri patrati, iar ultima renovare a avut loc in anul 2010. Hotelul este compus dintr-o cladire cu 4 nivele: 92 de camere tip Standard (o camera pentru persoane cu dizabilitati, max. 3 persoane, 22-25 metri patrati), 6 camere tip Family cu 2 nivele (fiecare nivel are un dormitor fara usa, max. 4 persoane, 55-60 metri patrati), 14 camere tip Family Suite cu o camera (french bed si canapea extensibila, max. 4 persoane, 45-50 metri patrati). Hotelul  este recomandat pentru vacanta cu familia, inclusiv cu copiii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Akka Claros 4* ofera oaspetilor sai un restaurant principal, bar, piscina exterioara, tobogan, medic (la cerere), spalatorie, curatatorie chimica si 4 sali de conferinte (30-120 persoane). Relaxare si sport: Gratuit: sala fitness, aerobic, aqua aerobic, tenis de masa, darts, program de animatie (ziua), muzica live (in zile prestabilite) si internet Wi-Fi (in lobby).Contra cost: baie turceasca, sauna si masaj. Copii: piscina, loc de joaca, mini-club (4 - 12 ani) si bona (contra cost). Plaja proprie cu nisip/pietris si bar pe plaja (gratuit). La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt oferite gratuit.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu: baie cu dus, uscator de par, Aer Conditionat centralizat, TV, telefon, minibar (apa se suplimenteaza zilnic - gratuit), seif (contra cost), pardoseala - gresie si balcon. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.

Masa hotel

All Inclusive.