Hotel The Westin Siray Bay Resort & Spa, Phuket 5*



Descriere hotel

Hotelul  The Westin Siray Bay Resort & Spa, Phuket 5* este situat la 15 minute de mers cu masina de oraşul Phuket si la 40 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Phuket si Phuket FantaSea Show. La 3 minute se afla plaja. Hotelul detine 3 piscine infinite, facilitati de fitness si un centru spa. Restaurantul Prego by the Beach  prepara specialitati culinare moderne italienesti  si ofera muzică ambientală, iar  restaurantele EEST şi Seasonal Taste ofera preparate orientale. La  Daily Treats oaspetii se delecteaza cu produse de patiserie proaspete, prajituri si cafea. Hotelul orientat catre golf, cu privelisti superbe ale oceanului  apartine lantului hotelier Westin.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  The Westin Siray Bay Resort & Spa, Phuket 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, 3 piscine infinite in aer liber, terasă la soare, grădină, închirieri auto, lift, ziare, seif, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, camere pentru nefumători, bar, room service, gratar, mic dejun în cameră, restaurant (bufet), snack bar, restaurant (a la carte),   lustruire pantofi, serviciu de călcat, curăţătorie chimică, spălătorie, babysitting/servicii pentru copii, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, săli de conferinte si petreceri, fax/copiator, centru de afaceri, parcare publica gratuita fara rezervare, WiFi gratuit in spatiile publice, internet prin cablu in camere contra cost, sporturi nautice, windsurfing, zonă de plajă privată, închirieri biciclete, tenis de masă, spa și centru de wellness, saună, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi.

Camere hotel

Cele 257 de camere  moderne cu vedere panoramica la ocean au zone de relaxare in aer liber, balcoane private  cu usi glisante din sticlă, TV cu ecrane plate de 37 inch, statii de incarcare iPod si DVD playere.


Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.