Hotel Sunsuri Phuket 5*



Descriere hotel

Hotelul Sunsuri Phuket 5* este situat într-o zonă retrasă a plajei Nai Harn, la 10 minute de mers pe jos de plaja Rawai și Capul Promthep, pe un deal la 30 de minute de mers cu mașina de orașul Phuket și de centrul comercial Central Festival Phuket. Aeroportul Internaţional Phuket este situat la 50 de minute de mers cu maşina. Restaurantul proprietății servește mancăruri internaționale, iar barul de vinuri oferă o varietate de băuturi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sunsuri Phuket 5* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber, grădină, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, biciclete disponibile (gratuit), cameră de jocuri, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), room service, serviciu de transfer (gratuit) , transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, ziare, seif, camere pentru nefumători, lift, Wi-Fi gratuit in intregul, parcare gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Camerele sunt decorate cu gust și au Aer Condiționat, TV prin cablu, balcon, baie,  papuci și articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.