Hotel Sheraton Samui Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Sheraton Samui Resort 5* este un complex hotelier din lantul Sheraton construit in stil mediteranean, cu 141 de camere, situat pe Plaja Chaweng Noi de pe insula Koh Samui. Complexurile comerciale și de divertisment din Chaweng sunt la doar 3 km distanta, iar  Aeroportul Samui este la 10 minute de mers cu maşina. Restaurantul "Coco Spice" situat langă piscină  are o terasă în aer liber, iar restaurantul "Long Talay" oferă mese pe tot parcursul zilei  la malul mării. Acestea sunt doua din cele patru restaurante ale complexului hotelier, care detine si barul "The Blue Monkey" de pe malul marii si un lounge in lobby. Hotelul este recomandat familiilor care se relaxeaza la piscina infinita cu forma neregulata aflata pe malul marii, sau la piscina cu apa de mare amplasata in gradina. Clipe de relaxare si tonifiere sunt oferite de centrul "Glow Spa" si de sala de fitness echipata modern.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sheraton Samui Resort 5* le ofera oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, lounge/ cameră cu TV, babysitting/servicii pentru copii, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, centru de afaceri, magazin de suveniruri/cadouri, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, WiFi si internet prin cablu gratuite in centrul de afaceri, WiFi si internet prin cablu contra cost in camere (280 THB/zi), restaurant (a la carte), bar, mic dejun în cameră, meniuri cu diete speciale (la cerere), room service, piscină în aer liber, terasă la soare, terasă, spa și centru de wellness, sală de fitness, teren de tenis, masaj, tenis de masă, camere pentru nefumători,  ziare, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie.

Camere hotel

Camerele sunt utilate cu balcoane, TV LCD, mini baruri, facilități pentru prepararea  ceaiului/cafelei, băi spațioase cu cadă și duș separat, papuci de casă și  halate de baie din  bumbac.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.