Hotel Poppies Samui 4*



Descriere hotel

Hotelul Poppies Samui 4* este un refugiu tropical tip boutique situat in sudul Plajei Chaweng de pe insula Koh Samui. Aeroportul international se afla la 20 de minute de mers cu masina. Restaurantul ofera preparate rafinate din bucataria thailandeza si meniuri vegetariene. Oaspetii admira piscina superba si privelistea oceanului in timpul meselor. Resortul este format din cabane construite in stil thailandez cu vedere la Golful Siam.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Poppies Samui 4* ofera: recepţie deschisă non stop, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă, bibliotecă, masaj, meniuri cu diete speciale (la cerere), bar, mic dejun în cameră, WiFi gratuit, lift, seif, magazine, camere pentru nefumători, parcare in apropiere fara rezervare, transfer de la/la aeroport (contra cost), închirieri auto, room service, birou de turism, cameră de bagaje,  babysitting/servicii pentru copii, serviciu de călcat, fax/copiato,r magazin de suveniruri/cadouri.

Camere hotel

Cabanele amplasate in gradini amenajate sunt dotate cu terase si bai in aer liber, aer conditionat, ventilatoare de plafon, TV cu ecran plat, DVD playere.

Masa hotel

Fara masa;
Mic dejun.