Hotel Peace Laguna Resort & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul Peace Laguna Resort & Spa 4* este situat pe Plaja  Ao Nang, la 40 de minute de mers cu masina de aeroportul din Krabi. La dispozitia oaspetilor sunt 3 piscine in aer liber, un restaurant care serveste preparate thailandeze si internationale, biblioteca, un centru spa, un centru de fitness si unul de afaceri.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Peace Laguna Resort & Spa 4*  ofera: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, aer conditionat, piscină în aer liber, grădină, terasă, bar, restaurant, room service, camere pentru nefumători, bibliotecă,  ziare, lift, seif, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, birou de turism, serviciu de concierge, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de calcat, curatatorie chimica, săli de conferinte şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, club pentru copii, închirieri biciclete, teren de joacă pentru copii, spa și centru de wellness, saună, masaj, sală de fitness.


Camere hotel

Cele 149 de camere cu terase sau balcoane au in dotare aer conditionat, TV cu canale prin satelit, seifuri, mini baruri, bai cu dus si cada.



Masa hotel

Mic dejun.