Hotel Novotel Phuket Surin Beach Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Novotel Phuket Surin Beach Resort 4* este situat vis a vis de Plaja Surin, la 20 de minute de mers cu masina de Plaja Patong, la 2 km de Parcul tematic Phuket FantaSea,  la 10 km de Centrul comercial Jungceylon Mall din Patong si la 25 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Phuket. Restaurantul Asia Alive ofera zilnic un mic dejun tip bufet si preparate internationale in cursul zilei. Barul de la piscina Boardwalk serveste gustari si bauturi, iar Champions Bar & Grill pregateste meniuri consistente si ofera pe ecrane speciale imagini ale evenimentelor sportive. Clubul Siam Adventure organizeaza activitati pline de dinamism si aventura, plimbari cu ambarcatiuni, safari, excursii pe Insula Phuket. Centrul Araya Spa detine o gama variata de ingrediente pentru masaje si tratamente corporale, centrul de fitness are echipament modern, iar Kid`s World le ofera copiilor jocuri si activitati antrenante. Piscina generoasa construita in forma de laguna are 2 tobogane de apa.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Novotel Phuket Surin Beach Resort 4* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, grădină, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, ziare, seif, lift, transfer de la/la aeroport,  serviciu de transfer (gratuit), bancomat, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, piscină în aer liber,  prosoape la  piscină, 2 tobogane acvatice, WiFi gratuit in unele camere, internet prin cablu gratuit in camere, parcare publica gratuita fara rezervare, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, room service, meniu pentru copii, bar, mic dejun în cameră, snack bar, restaurant (a la carte), meniuri cu diete speciale (la cerere), babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, canale TV pentru copii, zonă de joacă, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, minimarket, zonă pentru fumători, magazine, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, ciclism, cameră de jocuri, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, biliard, închirieri biciclete, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness.

Camere hotel

Cele 252 de camere sunt dotate cu balcoane, aer conditionat, TV cu ecrane plate si canale prin cablu, DVD playere, frigidere, ceainice electrice, bai proprii, uscatoare de par si articole de toaleta marca Crabtree & Evelyn Citron.


Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.