Hotel Lamai Coconut Beach Resort 3*



Descriere hotel

Hotelul Lamai Coconut Beach Resort  3* se afla la 5 minute cu masina de viata de noapte animata si de centrul comercial din Hinta Hinyay si la 25 de minute cu masina de Aeroportul Samui. Plaja se gaseste la numai 3 minute de plimbare. Restaurantul hotelului serveste toata ziua atat preparate thailandeze, cat si internationale stropite cu bauturi racoritoare de la bar. Biroul de turism al hotelului organizeaza excursii la atractiile turistice locale. Oaspetii pot inchiria masini si motociclete.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Lamai Coconut Beach Resort  3*  ofera: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), aer condiţionat,  seif, lift, ziare, camere pentru nefumători, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, room service,  bar, mic dejun în cameră, grătar,  meniu pentru copii, restaurant (a la carte), snack bar, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, jocuri și puzzle-uri, WiFi gratuit, fax/copiator, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, piscină în aer liber, terasă la soare, prosoape la piscină, grădină, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, acces imediat la plajă, scufundări, pescuit, snorkelling, închirieri biciclete, masaj.

Camere hotel

Cele 62 de bungalows luminoase si spatioase cu balcoane private sunt dotate cu:  aer conditionat, seifuri, TV cu canale prin satelit, frigidere, bai en suite cu dus.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.