Hotel Holiday Inn Express Phuket Patong Beach Central 3*



Descriere hotel

Hotelul Holiday Inn Express Phuket Patong Beach Central 3* se afla vis a vis de Plaja Patong, la 10 minute de mers pe jos de zona comerciala si de divertisment,  la 25 de minute de mers cu masina de orasul Phuket si la 45 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Phuket.  Barul Express Breakfast  serveste micul dejun, iar  Barul Great Room ofera bauturi. Hotelul are  piscina in aer liber, centru de fitness si  conexiune gratuita WiFi.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Holiday Inn Express Phuket Patong Beach Central 3* dispune de:  recepţie deschisă non stop,  aer condiţionat, piscină în aer liber, terasă, restaurant, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi gratuit, automat (băuturi), fax/copiator, centru de afaceri, schimb valutar, zonă pentru fumători, seif, lift, camere pentru nefumători, spălătorie, săli de conferinte si petreceri, parcare gratuita fara rezervare, sală de fitness.

Camere hotel

Cele 277 de camere decorate modern au balcoane, statii de incarcare iPod, TV cu canale prin cablu, WiFi gratuit, frigidere, seifuri, bai cu uscatoare de par si articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.