Hotel Celes Beachfront Resort - Koh Samui 4*



Descriere hotel

Hotelul  Celes Beachfront Resort - Koh Samui 4* este situat langa plaja, la 2,2 km de satul pescaresc, la 2,5 km de Stanca Bo Phut si la 8 km de Aeroportul Samui. Hotelul detine o piscina in aer liber cu vedere panoramica la mare si camere stilate. Oaspetii se bucura de tratamentele spa si de facilitatile centrului de fitness.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Celes Beachfront Resort - Koh Samui 4* ofera: receptie deschisa non stop, transfer la/de la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), piscina in aer liber, terasa la soare, gradina, camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, camere pentru nefumatori, room service, bar, gratar, restaurant, mic dejun in camera, babysitting/supraveghere copii, serviciu de menaj zilnic, spalatorie, sali de conferinte si petreceri, WiFi gratuit, biblioteca, parcare publica gratuita fara rezervare, acces direct la plaja, snorkelling, pescuit, spa si centru de wellness, masaj, sauna, centru de fitness.

Camere hotel

Cele 68 de camere detin balcoane, aer conditionat, podele din lemn, zone de relaxare, TV cu ecrane plate, plite electrice, aparate pentru prepararea ceaiului/cafelei, apa imbuteliata, bai en suite cu dusuri si articole de toaleta premium.


Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.