Hotel Burasari Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Burasari Resort 4* este o proprietate tropicală situată pe plaja Patong, la 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Jungceylon,  la 40 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Phuket. Complexul Burasari se află la 10 minute de mers pe jos de cartierul Bangla Road, renumit pentru viaţa sa de noapte.  Restaurantul Kantok serveşte mâncăruri autentice locale şi un mic dejun tip bufet zilnic. Acesta oferă mese în aer liber şi spectacole de dans în timpul serii. Misty Bar, Pool Bar şi Juice Bar servesc băuturi răcoritoare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Burasari Resort 4* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber, grădină, terasă, spa si centru de wellness, masaj, bar, restaurant (à la carte), restaurant (bufet), room service, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă nonstop, check-in/check-out express, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, centru de afaceri, fax/copiator, ziare, seif, magazine (în unitatea de cazare), camere pentru nefumători, lift, aer condiţionat, Wi-Fi gratuit in intregul hotel. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Cele 184 de camere cu Aer Condiţionat, dotate cu balcon sau terasă au TV prin satelit şi aparat de ceai/cafea, mini bar gratuit, acces direct la piscină.  

Masa hotel

Mic dejun.