Hotel Beyond Resort Karon 4*



Descriere hotel

Hotelul Beyond Resort Karon 4* exclusiv pentru adulti se afla pe tarmul Golfului Karon, la 25 de minute de mers cu masina de orasul Phuket si la 49 km de Aeroportul International Phuket. Hotelul ofera masaje si tratamnete spa pe malul marii, 2 piscine in aer liber, windsurfing, parasailing, scufundari si snorkelling.  Restaurantul On The Beach ofera specialitati locale, asiatice și internationale.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Beyond Resort Karon 4*  dispune de urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, 2 piscine in aer liber, terasă la soare, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), aer condiţionat, închirieri auto, parcare gratuita cu rezervare, seif, fax/copiator, serviciu de concierge, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, bar, restaurant, room service, WiFi gratuit, spa și centru de wellness, masaj, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat.


Camere hotel

Cele 80 de camere decorate cu mobilier asiatic modern ofera balcoane cu vedere la piscina si la Marea Andaman,  TV, frigidere si aparate pentru prepararea ceaiului/cafelei.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.