Hotel Anantara Bophut Koh Samui Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Anantara Bophut Koh Samui Resort 5* este amplasat pe plaja Bophut, in mijlocul unei gradini tropicale amenajate, la 10 minute de mers cu maşina de plaja Chaweng şi la 15 minute de mers cu maşina de aeroportul insulei Samui. Oaspetilor li se ofera opt optiuni de luat masa printre care "Full Moon" care ofera specialitati italienesti. Printre facilitatile si activitatile la dispozitia turistilor se numara centrul spa, sporturi acvatice, lectii de yoga si artizanat, precum  si croaziere la apusul soarelui in golful Bophut. Hotelul cu 106 camere apartine lantului hotelier Anantara.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Anantara Bophut Koh Samui Resort 5*  ofera: piscină în aer liber, terasă la soare, grădină, grătar, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, ziare, seif, camere pentru nefumători, magazine, room service, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge,  babysitting/servicii pentru copii, curăţătorie chimică, spălătorie, serviciu de călcat, lustruire pantofi , săli de conferinţe şi petreceri, salon de frumuseţe, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, meniuri cu diete speciale (la cerere), mic dejun în cameră, restaurant, bar, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, masaj, spa și centru de wellness, sală de fitness, snorkelling, saună, scufundări, ciclism, caiac, windsurfing, tenis de masă, pescuit, teren de tenis.

Camere hotel

Camerele spaţioase sunt decorate in maniera specifica sudului Thailandei şi au balcoane, zone de lounge cu vedere pitorească si bai luxoase cu  cazi duble.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.