Hotel The Z 4*



Descriere hotel

Hotelul The Z 4* este situat pe plaja din Nungwi, la doar 2 km de centrul orașului Nungwi. Stone Town se află la 60 km, iar Aeroportul Internațional din Zanzibar se găsește la 65 km de hotel. Oaspeții se  relaxeaza la piscina infinita sau  la un masaj la Mnazi Spa. Restaurantul Saruche servește mâncăruri de tip fusion din bucătăria africană și cea europeană. Biroul de turism Mrembo poate organiza excursii la Sanctuarul Țestoaselor din Mnarani, la Stone Town și pe Insula Changuu.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul The Z 4* ofera urmatoarele servicii si facilitati: room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, birou de turism, lounge/ cameră cu TV comună, spălătorie, magazin de suveniruri/cadouri, piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, pescuit, scufundări, snorkeling, sporturi nautice, spa si centru de wellness, masaj, divertisment de seară, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), snack bar, magazine, camere pentru nefumători, Aer Condiţionat, Wi-Fi gratuit in intregul hotel, parcare gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Toate camerele au Aer Condiționat, TV cu ecran plat, iPod docking station și mini bar. Băile sunt dotate cu halate de baie și uscător de păr. Unele camere au balcoane.

Masa hotel

Demipensiune.