Hotel Sultan Sands Island Resort 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Sultan Sands Island Resort 4* se afla la 39 km distanta de centrul istoric al orasului Stone Town si la 45 de minute distanta cu masina de Aeroportul International din Zanzibar.  Hotelul situat pe tarmul Oceanului Indian este format din cabane construite in stil traditional african cu balcon sau terasa. Oaspetii au doua optiuni de luat masa la restaurantul de la plaja sau la cel de la piscina. Pe langa centrul spa cu masajele sale de relaxare, se face snorkeling, windsurfing si tenis.  Se pot inchiria masini si biciclete.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sultan Sands Island Resort 4* dispune de urmatoarele facilitati: piscină în aer liber, grădină, teren de tenis, pescuit, biliard, tenis de masă, windsurfing, caiac, drumeţii, ciclism, scufundări, snorkeling, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, închirieri biciclete, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, parcare gratuita fara rezervare,  Wi-Fi contra cost 10 USD/zi in intregul hotel. 

Camere hotel

Fiecare camera este mobilata cu piese de mobilier local si este prevazuta cu Aer Conditionat, TV satelit cu ecran plat, mini bar si baie. Unele cabane sunt amplasate pe tarmul oceanului.

Masa hotel

All Inclusive.