Hotel La Gemma dell`Est 5*



Descriere hotel

Hotelul La Gemma dell`Est 5* este situat pe ţărmul nord-vestic al Zanzibarului, înconjurat de grădini tropicale şi cascade. Oaspeții se pot relaxa la piscina cu apă sărată, se pot bucura de un masaj relaxant la spa sau pot practica  tenis de camp sau gimnastică în aer liber. Restaurantele hotelului ofera preparate savuroase din gastronomia internationala,  atât în interior, cât şi în aer liber. Toate cele 3 baruri oferă cocktailuri şi spectacole live.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  La Gemma dell`Est 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: grătar, piscină în aer liber, terasă, teren de tenis, pescuit, windsurfing, caiac, scufundări, snorkeling, sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, animatori, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), room service, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, seif, magazine, camere pentru nefumători, zonă pentru fumători, Wi-Fi gratuit in spatiile publice, parcare gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Fiecare din cele 138 de camere moderne are pat cu plase de țânțari, TV cu ecran plat şi canale prin satelit, mini bar şi facilităţi pentru prepararea ceaiului şi cafelei, baie proprie cu duş.

Masa hotel

All Inclusive.